Over Van Barneveld Digitaal

Van Barneveld Digitaal is specialist in groot druk- en printwerk voor promotie, presentatie en textiel oplossingen. In 2000 zijn we opgericht vanuit Zeefdrukkerij van Barneveld. Binnen de drukkerij startten wij met de eerste digitale printtechnieken en bouwden zo onze expertise op in deze techniek. De kennis van de verschillende materialen en de verschillende technieken in de zeefdruk vertaalden wij in de digitale techniek. Met als resultaat dat wij nu digitaal kunnen drukken op zeer veel verschillende materialen. Daarbij maken wij gebruik kwalitatief hoogwaardige producten en innovatieve printers. 

Onze werkwijze
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd op ons kunnen rekenen en dat zij tevreden zijn over het geleverde print- of drukwerk. Wij bieden onze klanten daarom een oplossing op maat. En werken we met flexibele levertijden, met de belofte dat wij opdrachten altijd op tijd leveren.
Bekijk onze producten van A t/m Z voor een complete indruk van onze oplossingen.

Onze technieken
Wij maken gebruik van innovatieve materialen en printers. Sinds 2012 printen wij al het groot printwerk met een UV vlakbedprinter. Met deze printer is het mogelijk om haarscherp printwerk te produceren tot een maximale oppervlakte van 250cm bij 122cm. En kunnen we ook direct printen op bijzondere materialen. Zoals het printen van behang, op glas en deuren.
Heeft u een bijzondere wens? Neemt u dan contact op voor de mogelijkheden.